• Leren

    Wij geloven goede coaching en veel opleiding en training

Onze 5 Technisch Managers helpen je graag verder bij een glansrijke carrière binnen Profit4Cloud. Immers, we hebben je iets beloofd en dat gaan we waarmaken ook. Elke Technisch Manager begeleidt een groep collega’s. Samen heb je voortgangs- en coachingsgesprekken. Een extra training nodig? Gewoon je Technisch Manager bellen! Ook hebben wij een aantal externe coaches voor meer diepgaande communicatieve- en presentatie-technische vraagstukken. Heb je geen zin in al die flauwekul? Ook prima, als je maar gelukkig bent bij ons.

Jouw ‘Tour’ binnen Profit4Cloud

We hebben bij Profit4Cloud weinig, eigenlijk helemaal niks, op met functiehuizen, ontwikkelplannen, functieprofielen en carrièrepaden. Ouderwets naar ons idee. Bij Profit4Cloud zijn we voorstander van een organische ontwikkeling: jij staat zelf aan het roer en bepaalt in welke richting je je graag wilt ontwikkelen. Hiervoor gaan we samen een ‘tour’ aan waarin we globaal afspreken binnen welk tijdvak je bepaalde stappen gaat doorlopen. We nemen je hierbij niet aan de hand: jij bepaalt en wij faciliteren je daarbij. Heb je hiervoor extra kennis nodig? Regelen we. Zo zie je dat je veel gelukkiger wordt in je werk: je doet de dingen die je leuk vindt en kunt je ontwikkelen zoals je dat zelf wilt. Gaaf toch?

Aangenomen. En dan?

Om je niet meteen in het diepe te gooien, beginnen we je eerste werkdag met een introductie: je wordt verder wegwijs gemaakt 'in de wondere wereld van Profit4Cloud'. Ook maak je kennis met een aantal collega’s waar je veel mee te maken zult gaan krijgen. Lekker in een informele setting met een broodje en een drankje. Heb je gekozen voor een lease-auto? Dan ga je hier ’s avonds meteen mee naar huis. Misschien nog niet meteen de door jou gekozen auto, maar wij verzorgen in ieder geval voor vervoer. En dan gaat het echte werk beginnen.