Trainingen

Al vanaf onze start in 2015 vinden wij het belangrijk om onze kennis en opgedane ervaringen te delen. Niet alleen in de vorm van onze gratis toegankelijke Tech Updates maar ook als Masterclasses en In-company trainingen. Zo kunnen wij trainingen en voorbereidingstrajecten voor certificering verzorgen voor AWS, Azure, Serverless, Cloud-native, Docker en Kubernetes. Onderstaand een aantal voorbeelden.

'Docker en Kubernetes voor Cloud-native development'

(Docker) Containers bieden flexibiliteit en daarmee een sneller ontwikkeltempo. Containers zijn perfect voor ‘single purpose’ applicaties. Zodra applicaties betekent gecombineerde meerdere gecontaineriseerde applications die draaien in een schaalbare, performant clustered omgeving, stopt de complexiteit. Kubernetes is een porteerbare, uitbreidbare, open-source container-orchestratie systeem voor het automatiseren van applicatie deployment, het schalen en management van grote groepen van containers en gecontaineriseerde applicaties.

In deze Training leer je de theorie van Docker en Kubernetes is, en leer je tevens hands-on wat je ermee kunt en hoe het te gebruiken.

De training bestaat uit 1 dagdeel theorie en 1 dagdeel praktijk. De dagdelen zijn ook afzonderlijk af te nemen (praktijk alleen bij voldoende kennisniveau van de groep).

Masterclass 'Cloud-native Cooking Class'

Ontwikkeling voor de Cloud of Cloud ready ontwikkeling is steeds belangrijker. In deze Masterclass worden ervaren developers meegenomen in deze manier van ontwikkelen en gaan de zelf direct hands-on aan de slag met deze materie.

 

'Serverless Java API’s met AWS Lambda'

Serverless development wordt steeds meer gemeengoed. Maar wat is het nu eigenlijk, waar moet je rekening mee houden, wat zijn de valkuilen.

Tijdens deze training over 'Serverless Java API’s met AWS Lambda' gaan we een stuk theorie snel omzetten in echte ervaring. Na een theoretisch kader gezet te hebben gaan wij dus snel aan de slag. Want dat is natuurlijk het leukste en leer je het meest.

AWS en of Azure Training

Voor zowel AWS en Azure kan je verschillende voorbereidingen doen op de certificering. Bij Profit4Cloud gaan wij echter nog een stapje verder. Wij hebben onze ervaring en kennis in een training vertaald die niet alleen een hele goede voorbereiding is op je certificering maar je ook meeneemt in de ervaringen die wij afgelopen jaren hebben opgedaan. Dus praktijk voorbeelden, trucjes, waar moet je heel goed op letten, etc.

Een intensieve training die je niet alleen klaarstoomt voor de certificering maar ook voor de praktijk.

De training is 3 dagen, niet aansluitend.