Cloud-trainingen

Al vanaf onze start in 2015 vinden wij het belangrijk om onze kennis en opgedane ervaringen te delen. Niet alleen in de vorm van onze gratis toegankelijke Tech Updates maar ook als Masterclasses en In-company trainingen. Zo kunnen wij trainingen en voorbereidingstrajecten voor certificering verzorgen voor AWS, Azure, Serverless, Cloud-native, Docker en Kubernetes. Onderstaand een aantal voorbeelden.

'Containers en Kubernetes voor Cloud-native development'

Containers bieden flexibiliteit en daarmee een sneller ontwikkeltempo. Containers zijn perfect voor ‘single purpose’ applicaties. Zodra applicaties betekent gecombineerde meerdere gecontaineriseerde applications die draaien in een schaalbare, performant clustered omgeving, stopt de complexiteit. Kubernetes is een porteerbare, uitbreidbare, open-source container-orchestratie systeem voor het automatiseren van applicatie deployment, het schalen en management van grote groepen van containers en gecontaineriseerde applicaties.

In deze Masterclass leer je wat Kubernetes is, wat je ermee kunt en hoe het te gebruiken bij deployment, management en het schalen van containers.

Masterclass 'Cloud-native Cooking Class'

Tijdens deze Masterclass gaan de deelnemers zelf hands-on aan de slag met deze materie. Deelnemers nemen hiervoor hun eigen laptop mee en dienen hierop zelf vooraf Minikube te installeren.

'Serverless Java API’s met AWS Lambda'

Tijdens deze training over 'Serverless Java API’s met AWS Lambda' gaan we een stuk theorie snel omzetten in hands-on ervaring. Deelnemers nemen hun eigen laptop met en van te voren dienen JDK (8 of hoger), Gradle en AWS SAM CLI geïnstalleerd te zijn.

Microsoft Azure: voorbereiding op certificering

Tijdens dit voorbereidingstraject dat bestaat uit een aantal sessies word je middels theorie en praktijk voorbereid op het behalen van een Azure certificaat.