VACATURES

Een betere toekomst. Het kan écht. Bij Profit4Cloud zijn we continue op zoek naar nieuwe collega’s.

Kijk eens bij onderstaande vacatures en neem het risico dat je iets béters krijgt.

Azure Cloud Competence Lead

Je gaat naast je werkzaamheden aan projecten samen met onze Azure gecertificeerde collega’s de Competence Azure verder vormgeven. Je stimuleert kennisopbouw en -deling binnen onze club en zorgt voor levendigheid binnen jouw Competence.

LEES MEER
Full-stack Java Software Engineer

Profit4Cloud zoekt ervaren Full-stack Java Software Engineers voor gevarieerde projecten. Op zoek naar uitdaging, variatie, gave projecten, goede begeleiding en goede arbeidsvoorwaarden? Dan is Profit4Cloud. jouw ‘place to be’.

LEES MEER
Java/Azure developers Midden-Nederland

Toe aan de volgende stap in je carrière? Klaar om vanaf nu altijd bezig te zijn met de nieuwste technologieën op jouw vakgebied? Bekijk dan onderstaande vacature en kom aan boord van het leukste softwarebedrijf van Nederland.

LEES MEER
Senior Java developer

Technologiebedrijf gespecialiseerd in (Cloud-native) software-development, consultancy en training. Sterk in Azure en AWS Select Consulting Partner. Wij werken voor opdrachtgevers in de sectoren FinTech, HealthTech, Retail, Industrie en Overheid, dus variatie gegarandeerd!

LEES MEER
AWS en/of Azure Cloud Engineer

Onze AWS en/of Azure Cloud Engineer bouwt mee aan de verschillende PaaS, Docker en DB platformen. Je gaat alle zaken rondom ontwikkeling en beheer van applicaties zo veel mogelijk automatiseren. Docker en Kubernetes hebben geen geheimen voor je.

LEES MEER
AWS en/of Azure Cloud Architect

Als AWS en/of Azure Cloud Architect ontwerp je de perfecte Cloud-omgeving voor onze opdrachtgevers uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Na een gesprek met de opdrachtgever analyseer je de wensen en verwachtingen en na een Cloud-scan geef je een passend advies.

LEES MEER
Azure Cloud Architect

Als Microsoft Azure Gold partner hebben we binnen Profit4Cloud een hoog, gecertificeerd kennisniveau van de Cloud-oplossingen met Microsoft Azure. Deze kennis willen we nog verder uitbreiden om samen mèt en voor onze opdrachtgevers de oplossingen van morgen te bouwen.

LEES MEER
DevOps engineer

Adviseer jij graag opdrachtgevers over DevOps-processen en het moderniseren en automatiseren van hun ontwikkelomgevingen? En word je er blij van wanneer je dat dan ook in de praktijk mag brengen? Als DevOps engineer bij Profit4Cloud help jij onze opdrachtgevers, die actief zijn in HealthTech, FinTech, Retail, Industrie en Overheden, bij hun transitie op het gebied van DevOps, CI/CD, Container Technologie en Microservices.

LEES MEER