Skip to content
Werken bij

Werken bij

Bij Profit4Cloud ga je doen wat je altijd al graag had willen doen.

Een sollicitant zei onlangs tegen een collega: “Er gaat hier een compleet nieuwe wereld voor me open; ik mag zeggen wat ik leuk vind. Dat motiveert mensen; het geeft je het gevoel dat er naar je geluisterd wordt.”
Deze uitspraak is heel typerend voor het werken bij Profit4Cloud. Het raakt de kern van onze cultuur: het lef en de durf hebben om open, eerlijk en oprecht naar elkaar te zijn. Voor jou als Profit4Cloud-collega betekent dit simpelweg dat je bij ons de dingen gaat doen waar je gelukkig van wordt. Die écht bij je passen. Omdat je namelijk ‘ja’ mag zeggen tegen een opdracht, maar ook ‘nee’. Die eerlijkheid en oprechtheid zorgt voor een sterk onderling gevoel van vertrouwen. En dat je bij ons gaat doen wat je in feite altijd al had wíllen doen.

Profit4Cloud. Het risico dat je iets béters krijgt.

Jouw carrière als software- of Cloud professional bij Profit4Cloud

Profit4Cloud is sinds 2015 technologiebedrijf gespecialiseerd in (Azure of AWS Cloud-native) software-ontwikkeling, consultancy en training. Wij kennen, hoe kan het ook anders, alle mogelijkheden die de Cloud biedt en onze oplossingen ontwikkelen wij bij voorkeur in Java, .Net of Python. Met technologieën als DevOps, CI/CD, pipelines, Docker en Kubernetes. Goed om te weten als je bij ons wilt komen werken.

Onze Top-100 opdrachtgevers kunnen ons inschakelen voor zowel de uitbesteding van een compleet project, het ontwikkelen van een Cloud-strategie of voor het inzetten van specifieke software-expertise. Dat doen we inmiddels met ruim 60 ervaren en hoogopgeleide collega’s. We hebben ervaring in de branches: HealthTech, FinTech, Retail, Industrie en Overheid. En we werken vanuit vier verschillende regio’s. Onze full-time Peoplemanagers zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze regio’s maar ook voor de dagelijkse begeleiding en coaching van alle collega’s die verbonden zijn aan die regio.

Als je bij ons komt werken, kijk je samen met je Peoplemanager naar welk type project het beste past en bij wat jij kunt en wilt bereiken. En uiteraard zorgt jouw Peoplemanager er ook voor dat je optimaal wordt begeleid. Wij gaan ervoor om elke 6 tot 8 weken een voortgangsgesprek met elkaar te hebben. De duur van onze projecten kan trouwens sterk variēren; van 6 maanden tot misschien wel 2 jaar.

Profit4Cloud. Het risico dat je iets béters krijgt.

Sterke eigen ideeën juichen we alleen maar toe.

Profit4Cloud is dé place to be als je sterke, eigen ideeën hebt. Die heeft iedereen die bij ons werkt en dat juichen we alleen maar toe. Dat zorgt er trouwens ook voor dat we niet altijd meegaan met wat de klant wil. We ontwikkelen een oplossing die de klant werkelijk nodig heeft en dat is weleens iets anders dan wat de klant verwacht. Ook kan het zo zijn dat een project dan niet aan ons wordt uitbesteed. So be it. Plezier in het werk vinden we erg belangrijk en dat kan alleen ontstaan als we onze kwaliteiten en talenten daarin kwijt kunnen.

Profit4Cloud. Het risico dat je iets béters krijgt.