JEZELF ONTWIKKELEN
DURF JE, ALS HET NODIG IS, IN HET DIEPE TE SPRINGEN?

We zeiden het al eerder: lef en durf spelen bij Profit4Cloud een heel belangrijke rol. Om eerlijk en oprecht te zijn in de onderlinge communicatie, maar ook om de stappen te zetten die belangrijk zijn voor je ontwikkeling en je groei.

Sommige collega’s zouden bijvoorbeeld best op een veel hoger niveau kunnen werken dan ze nu doen. Het punt is dan alleen nog wél dat die collega zich ook daadwerkelijk op dat hogere niveau moet durven neer te zetten in een intakegesprek bij de opdrachtgever. Daarvoor zijn, naast voldoende capaciteiten, ook lef en durf nodig.
En natuurlijk moet je ook durven stoppen als je merkt dat het niet gaat. Ook dat vraagt om lef. En vooral om eerlijkheid naar jezelf. Want waar het uiteindelijk om gaat, is dat jij gelukkig wordt in je werk. Daar krijg je energie van en dat leidt tot succes.

DE TOUR VAN PROFIT4CLOUD. JOUW STIP OP DE HORIZON.

Wat wil je in de komende 4 á 5 jaar bereiken? Dat is de centrale vraag waarom het draait in de Tour van Profit4Cloud. Die plannen we speciaal voor jou, na je aanstelling. En daarbij kijken we naar je kwaliteiten, naar je talenten en uiteraard ook naar je ambities. Met als doel dat jij gaat doen wat je écht wilt. En dat nemen we heel serieus.

Vervolgens blijven we natuurlijk flink stimuleren om die stip op de horizon ook daadwerkelijk te bereiken. Je krijgt alle ontwikkelings- en groeikansen die voor jou belangrijk zijn. Zowel bínnen ons bedrijf, als buiten. Als we jou beter en succesvoller kunnen laten worden, sparen we kosten noch moeite om dat ook echt voor elkaar te krijgen.