PROFIT4CLOUD ALS WERKGEVER
WE HANTEREN GEEN FUNCTIELABELS. IEDEREEN IS VOOR ONS GELIJK.

Als je bij Profit4Cloud gaat werken, zul je merken dat er in alle opzichten goed voor je wordt gezorgd. Zonder jou is er namelijk geen Profit4Cloud; dat realiseren we ons heel goed.
Je salaris, je arbeidsvoorwaarden en alle extra’s die we voor je in petto hebben, zijn ronduit top. Maar je kunt natuurlijk ook regelmatig allerlei leuke bijeenkomsten en uitjes tegemoet zien die de onderlinge sociale band flink versterken.
Die sfeer proef je al vanaf het moment dat je met ons kennismaakt. Als met Marc (onze algemeen directeur), Frank (onze commercieel directeur) of Dick (onze technisch directeur) om de tafel zit, heb je niet het gevoel dat je met een directeur praat. Je bent voor ons te allen tijde een gelijke. En dat is dan ook de reden dat we intern geen functielabels hebben.
Voordat we collega’s worden hebben we twee gesprekken en soms nodigen we je uit om te laten zien waar je expertise ligt, aan de hand van een programmeeropdracht. Is er daarna nog steeds een wederzijdse klik, dan doen we je een aanbod waar je absoluut geen nee tegen zegt.

NATUURLIJK ZIJN ER OOK UITDAGINGEN.

Serverless vraagt ook om het maken van afwegingen en het is belangrijk dat die goed in beeld zijn. Eén afweging moet sowieso altijd worden gemaakt: die tussen flexibiliteit en schaalbaarheid. Veel serverless services zijn namelijk hyper-scalable, maar dat gaat vaak ten koste van de flexibiliteit.
Daardoor wordt het heel belangrijk om zorgvuldig te ontwerpen, een goed begrip te krijgen van de runtime performance, de portabiliteit en testbaarheid niet uit het oog te verliezen en om serverless te allen tijde zoveel mogelijk naar je eigen hand te zetten.
Dat is dus ook precies wat we bij Profit4Cloud doen. Dankzij onze ruime ervaring in de juiste toepassing van serverless technologie, hebben we bijvoorbeeld voor PharmAccess een serverless data lake en analytisch platform gerealiseerd dat schaalt met het gebruik en waarvan de kosten een stuk lager zijn dan zijn niet-serverless tegenhanger. Ook is er niet langer onderhoud nodig van complexe clusters, grote databases en data warehouses, waardoor de focus kan liggen op de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit.