Skip to content
Werken bij

Profit4Cloud als werkgever

We hanteren geen functielabels. Iedereen is voor ons gelijk.

Als je bij Profit4Cloud gaat werken, zul je merken dat er in alle opzichten goed voor je wordt gezorgd. Zonder jou is er namelijk geen Profit4Cloud; dat realiseren we ons heel goed.
Je salaris, je arbeidsvoorwaarden en alle extra’s die we voor je in petto hebben, zijn ronduit top. Maar je kunt natuurlijk ook regelmatig allerlei leuke bijeenkomsten en uitjes tegemoet zien die de onderlinge sociale band flink versterken.
Die sfeer proef je al vanaf het moment dat je met ons kennismaakt. Als met Marc (onze algemeen directeur), Frank (onze commercieel directeur) of Dick (onze technisch directeur) om de tafel zit, heb je niet het gevoel dat je met een directeur praat. Je bent voor ons te allen tijde een gelijke. En dat is dan ook de reden dat we intern geen functielabels hebben.
Voordat we collega’s worden hebben we twee gesprekken en soms nodigen we je uit om te laten zien waar je expertise ligt, aan de hand van een programmeeropdracht. Is er daarna nog steeds een wederzijdse klik, dan doen we je een aanbod waar je absoluut geen nee tegen zegt.