Skip to content

Wel of geen Cloud-strategie?
Wij zeggen: doen!

Het is nog maar nauwelijks de vraag of het een goed idee is om naar de Cloud te gaan. Waar het vooral om draait is: wat past bij je organisatie? Welke doelen zijn er gesteld? Hoe wordt de transitie gefaseerd uitgevoerd?
Het enige risico dat je wilt lopen als je naar de Cloud gaat, is dat er beter perspectief voor de organisatie ontstaat. En daarom zijn de antwoorden op deze vragen een must in de Cloudstrategie. Met onze expertise zorgen we voor een doorwrocht plan waarin niets aan het toeval wordt overgelaten. Daarin komt alles aan bod wat voor de transitie van je organisatie naar de Cloud van belang is: de technologie, de juridische aspecten, de security en de privacy en de financiële kant. En uiteraard wordt dat plan voorzien van een duidelijke roadmap. First things first natuurlijk.

Maar check het gerust zelf. Met onze Quick Cloudscan.

Profit4Cloud heeft een Quick Cloudscan ontwikkeld. Daarmee krijg je heldere antwoorden op de vele voordelen die werken in de Cloud biedt, maar ook op de vraag waarom je specifiek voor jouw organisatie een transitie naar de Cloud zou overwegen.
Het brengt alle quick wins in kaart, maar ook de punten waarvoor meer voorbereiding of onderzoek nodig is. Een ideale aanloop dus naar een volwaardige Cloudstrategie en een roadmap.