ONZE DIENSTEN

CLOUD STRATEGIE

Het is nog maar nauwelijks de vraag of het een goed idee is om naar de Cloud te gaan. Waar het vooral om draait is: wat past bij je organisatie? Welke doelen zijn er gesteld? Hoe wordt de transitie gefaseerd uitgevoerd?

CLOUD SOFTWARE

Cloudsoftware maakt je organisatie meer wendbaar. Meer productiviteit dankzij veel snellere ontwikkeling. Een veel hogere schaalbaarheid (dankzij extra resources bij pieken. Meer continuïteit in je organisatie. En een flinke besparing van kosten.

MIGRATIE EN MANAGEMENT

Juist voor bestaande applicaties biedt de Cloud veel voordelen. Waarom zou je alleen bij een nieuwe ontwikkeling in de organisatie besluiten om naar de Cloud te gaan? Juist met bestaande applicaties kan er veel meer worden bereikt op het gebied van een snellere infrastructuur, kostenbesparing, betere performance en meer schaalbaarheid.

TRAININGEN

Onze kennis delen? We doen het graag. Bij Profit4Cloud vinden we het heel belangrijk om onze kennis en opgedane ervaringen te delen. Dat doen we al sinds onze oprichting in 2015. Niet alleen in de vorm van onze gratis toegankelijke Tech Updates maar ook als Masterclasses en In-company trainingen.