TRAININGEN
ONZE KENNIS DELEN?
WE DOEN HET GRAAG.

Bij Profit4Cloud vinden we het heel belangrijk om onze kennis en opgedane ervaringen te delen. Dat doen we al sinds onze oprichting in 2015. Niet alleen in de vorm van onze gratis toegankelijke Tech Updates maar ook als Masterclasses en In-company trainingen. We verzorgen bijvoorbeeld trainingen en voorbereidingstrajecten voor certificering voor AWS, Azure, Serverless, Cloud-native, Docker en Kubernetes. Onderstaand een aantal voorbeelden. 

(Docker) Containers zijn perfect voor ‘single purpose’ applicaties, bieden flexibiliteit en zorgen voor een sneller ontwikkeltempo. Als we gecombineerde, meerdere gecontaineriseerde applicaties ontwikkelen die draaien in een schaalbare, performant clustered omgeving, dan stopt de complexiteit. Kubernetes is een porteerbaar, uitbreidbaar, open-source container-orchestratiesysteem voor het automatiseren van applicatie- deployment en het schalen en managen van grote groepen van containers en gecontaineriseerde applicaties.
In deze Training leer je wat de theorie van Docker en Kubernetes precies is, maar ook wat je er, hands-on, mee kunt en hoe het kan worden gebruikt. De training bestaat uit één dagdeel theorie en één dagdeel praktijk. De dagdelen zijn ook afzonderlijk af te nemen (al geldt dat er voor de praktijktraining voldoende kennisniveau in de groep moet zijn).

Ontwikkeling voor de Cloud of Cloud-ready ontwikkeling wint enorm aan terrein. In deze masterclass worden ervaren developers meegenomen in deze manier van ontwikkelen en gaan de zelf direct, hands-on, met deze materie aan de slag. 

Serverless development wordt steeds meer gemeengoed. Maar wat is het nu eigenlijk, waar moet je rekening mee houden en wat zijn de valkuilen?
In deze training “Serverless Java API’s met AWS Lambda” zetten we de theorie om in concrete ervaring. We zetten eerst een theoretisch kader en gaan daarna meteen aan de slag. De ideale manier om het meest te leren. 

Zowel voor AWS als voor Azure zijn er verschillende mogelijkheden om op de certificering voor te bereiden. Maar bij Profit4Cloud gaan we een stapje verder. We hebben onze ervaring en kennis vertaald naar een training die je niet alleen geweldig voorbereidtop je certificering, maar die je ook meeneemt in onze ervaringen van de afgelopen jaren. En daarin komt alles voorbij: praktijkvoorbeelden, tips en trucs én alle belangrijke aandachtspunten. Een intensieve training waarbij je in drie dagen (niet aansluitend) wordt klaargestoomd voor de certificering én voor de praktijk.