Azure Cloud Competence Lead

 

Azure Cloud Competence Lead

Zet jij als Azure Cloud Competence Lead bij Profit4Cloud de volgende stap?

Als Microsoft Azure Gold-partner hebben we binnen Profit4Cloud een hoog, gecertificeerd kennisniveau van de Cloud-oplossingen met Microsoft Azure. Deze kennis willen we intern en extern nog verder uitbreiden om samen mèt en voor onze opdrachtgevers de oplossingen van morgen te bouwen. Vandaar dat we op zoek zijn naar versterking van onze Azure-competentie en een vacature hebben voor een Azure Cloud Competence Lead.

Je gaat naast je werkzaamheden aan projecten samen met onze Azure gecertificeerde collega’s de Competence Azure verder vormgeven. Je stimuleert kennisopbouw en -deling binnen onze club en zorgt voor levendigheid binnen jouw Competence. Ook verzorgt jouw groep Tech-Updates en interne en externe kennissessies. Vanzelfsprekend hoort daar ook het bezoeken van en deelnemen aan Azure-events en conferenties bij.

Heb jij ervaring in het ontwerpen van Cloud-native Azure solutions en een gedegen ontwikkelachtergrond in C#, Java of Python? En heb je:

 • 3, 4, 5 of misschien wel meer jaren Azure ervaring
 • ervaring met services als Azure Devops (Repos, Pipelines, ..), Azure Functions, CosmosDB etc.
 • containerization technologie op Azure zoals AKS
 • ook ervaring met Infrastructure-as-Code oplossingen zoals ARM templates/Azure Bicep en/of Terraform. Omdat we graag alles automatiseren.
 • Certificeringen als AZ-104, AZ-204, AZ-305, AZ-400, AZ-300/301 of AZ-303/304.

Wie zijn wij?

Technologiebedrijf sinds 2015 gespecialiseerd in (Cloud-native) software-development, consultancy en training. Microsoft Azure Gold-partner en ook AWS Select Consulting Partner. Wij werken met nu in totaal 65 collega’s voor opdrachtgevers in de sectoren FinTech, HealthTech, Retail, Industrie en Overheid, dus variatie gegarandeerd!

Wat maakt ons uniek? Onze focus op (Cloud-native) software-development in combinatie met onze persoonlijke benadering van werknemers en opdrachtevers, onze no-nonsense cultuur en de bijna onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden.

 

Wat hebben we jou te bieden?

TOP-projecten bij aansprekende opdrachtgevers. Een gave club met leuke, slimme en leergierige collega’s. We weten jouw kwaliteiten als Azure Cloud Comptence Lead op waarde te schatten en zorgen daarom voor een uitstekend salaris. Verder bieden wij onbeperkte opleiding & training.

Belangrijker nog is dat we bij Profit4Cloud ook gaan investeren in jouw ontwikkeling want alleen dan kunnen we samen successen behalen.

Verder bieden we:

 • Een vast contract
 • Een vaste 13e maand
 • 26 vakantiedagen
 • Leaseauto of een mobiliteitsvergoeding
 • Laptop van de zaak
 • Collectieve pensioenregeling

Hebben wij je getriggerd?

Wil je met jouw expertise Profit4Cloud komen versterken? Neem dan snel contact op met Frank de Roo, Commercieel Directeur via telefoonnummer 06–51299189 of mail naar frank.de.roo@profit4cloud.nl.

 

Frank de Roo