Full-stack Java Software Engineer

 

Full-stack Java Software Engineer

Wij zijn sinds 2015 gespecialiseerd in (Cloud-native) softwareontwikkeling, consultancy en training. Onze projecten voeren wij zowel in-huis als op locatie uit voor opdrachtgevers die actief zijn in Fintech, HealthTech, Retail, Industrie of Overheid. Bij Profit4Cloud kom je terecht in een inspirerende, no-nonsense, leergierige en sociale omgeving. Je wordt bij ons beloond naar wat je kunt en laat zien, je ontwikkelt je in een tempo dat bij je past en in de richting die je het meeste uitdaagt. Oog voor het individu noemen wij dat.

Jouw profiel

Als Full-stack Java Software Engineer bij Profit4Cloud sta jij aan het roer van je carrière. Je wilt beter worden in je vak en bent hongerig naar kennis. Wij bieden je frequente coachinsgesprekken met je Peoplemanager, een onbeperkt opleidingsbudget, leuke sociale events en vooral luisteren naar je wensen. Welk ontwikkelpad heb je voor ogen? Wat wil je leren? Hoe word je geprikkeld? Dit is voor ons voeding richting opdrachtgevers en zo sluiten de projecten aan op jouw ambities. Onze missie is om collega’s te verwennen met gave en uitdagende projecten en om toegevoegde waarde te leveren aan onze opdrachtgevers. Jij blij, zij blij en wij blij!

We doen het dan ook niet voor minder en alles gaat als vanzelfsprekend in overleg.

Solliciteer direct >

We zijn op zoek naar kandidaten met:

– een afgeronde Bachelor- of Masterstudie in ICT of Software Engineering

– minimaal 5 jaar ervaring met Java of Kotlin

– ervaring met Angular, React en/of Vue

– ervaring met Agile/Scrum, Design Patterns en enterprise Java frameworks zoals Spring Boot of JavaEE;

Bij voorkeur heb je ook ervaring met:

 • Spring (Boot), Quarkus of een ander JVM (microservice) framework
 • CI, CD & DevOps (testautomatisering, geautomatiseerde deployments, monitoring)
 • Cloudinfrastructuur: AWS, Azure, Docker, Kubernetes, OpenShift
 • Event driven architecturen: Kafka, Redis, Vert.x

Wat wij je gaan bieden:

Natuurlijk ons grootste goed, namelijk betrokken en slimme collega’s. Verder krijg je van ons een salaris, passend bij je kennis en ervaring, tussen de €3.500,- en €5.000,- bruto per maand met een vaste 13e maand, 8% vakantiegeld, vrije keuze met betrekking tot een laptop en een lease- of mobiliteitsbudget. We gaan investeren in jouw ontwikkeling en daarom krijg je van ons ook:

 • direct een vast contract;
 • 26 vakantiedagen;
 • collectieve pensioenregeling;
 • gave social events;
 • gratis Tech Updates;
 • e-boekenbudget of boekenabbonnement van €225,- per jaar
 • onbeperkt opleidingsbudget.

 

Hebben wij je getriggerd?

Wil je met jouw expertise Profit4Cloud komen versterken? Neem dan snel contact op met Frank de Roo, Commercieel Directeur via telefoonnummer 06–51299189 of mail naar frank.de.roo@profit4cloud.nl.

 

Frank de Roo